Störningsjouren söker jurist

Arbetet består i att utreda och processa hyresrättsliga tvister, med hyresvärdar som kunder. Du kommer att ingå i ett team med andra jurister men ansvarar och hanterar dina egna ärenden från utredning till process i hyresnämnd och hovrätt.
Du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete med möjligheter att påverka hur du vill lägga upp din arbetsdag. Du får verktygen att bli en duktig utredare. Du erbjuds dessutom att processa vid hyresnämnden och Svea hovrätt i ett tidigt skede.

Kvalifikationer

Du har en juristexamen och är i början av din karriär. Du får gärna ha vana från utredningsarbete och/eller beslutsfattande. Vi söker dig som är förtroendeingivande, ansvarstagande och noggrann. Du har en positiv grundpersonlighet och tycker om att arbeta utifrån ett flexibelt arbetssätt. Vi förutsätter att du är en stabil, trygg och drivande person med ett prestigelöst arbetssätt. Du har en god kommunikationsförmåga, kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Som person är du stresstålig, har en god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt.

Läs mer här: Rekrytering (visma.com)